Aanmelding

Aanmeldprocedure

Als je je wil aanmelden bij mijn praktijk, verzoek ik je eerst het aanmeldformulier op de website in te vullen. Ik zal dan binnen 1 á 2 werkdagen telefonisch contact met je opnemen voor een korte kennismaking en inschatting of ik passende hulp kan bieden.

Voordat ik je uitnodig voor een intakegesprek, zal ik je verzoeken om je in te schrijven bij 1nP, zodat er een dossier van je kan worden aangemaakt. De verwijsbrief van de huisarts (of bedrijfsarts) dien je tijdens de inschrijving bij te voegen.

Tijdens het intakegesprek zullen we je klachten en hulpvraag bespreken en stellen we een behandelplan op met hierin je doelen, behandelmethoden en de duur van de behandeling. Tevens wordt er aandacht besteed aan bespreking van de rechten en plichten van cliënt en behandelaar.  Tijdens de intake dien je je legitimatiebewijs te laten zien.

Als tijdens de intake blijkt dat je hulpvraag niet aansluit bij het behandelaanbod van de praktijk, zal ik je helpen met een gerichte doorverwijzing die meer passend is.

Behandeling is gericht op het vergroten van het zelfvertrouwen om zelfstandig verder te gaan. Om die reden vormt terugvalpreventie een vast onderdeel van de behandeling. Om de voortgang en het resultaat van de behandeling in kaart te brengen, zal er regelmatig worden geëvalueerd, zowel in het gesprek als met een digitale vragenlijst (ROM).

 

Aanmeldformulier

   

  Waar kan ik je mee helpen?

  Psychologenpraktijk Esther Oirbons biedt kortdurende, psychologische behandeling, in de GB-GGZ voor volwassenen vanaf 18 jaar.

  Op een persoonlijke, betrokken en deskundige wijze wil ik samen met jou werken aan verandering en het vergroten van het vertrouwen om zelfstandig verder te kunnen gaan. Aanmelding is mogelijk na verwijzing door je huisarts.

  Wil je meer weten over de mogelijkheden neem dan contact met mij op!

  Vrijblijvend contact

  Wil je weten of ik je kan helpen?

  Psychologenpraktijk Esther Oirbons

  Biedt kortdurende, psychologische behandeling,
  in de GB-GGZ voor volwassenen vanaf 18 jaar.

  In verband met ernstige gezondheidsproblemen heb ik helaas moeten besluiten op dit moment te stoppen met mijn praktijk.

  Ik adviseer je contact op te nemen met de huisarts of praktijkondersteuner voor aanmelding elders.

  Cliënten die eerder bij mij in behandeling waren en vragen hebben, kunnen contact opnemen met de zorgadministratie van 1nP: 0900-5553000 of zorgadministratie@1np.nl

   

  Contactgegevens

  De praktijk heeft geen secretariaat. Ik ben telefonisch bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag.

  Telefoon: Zie 1nP

  Email: info@psychologenpraktijk-estheroirbons.nl

  Je kunt eveneens contact met mij opnemen via het aanmeldformulier.

  Openingstijden

  • Maandag gesloten
  • Dinsdag gesloten
  • Donderdag gesloten

  Adresgegevens

  Psychologenpraktijk Esther Oirbons
  Gesloten

   

  Documenten